Nemzetközi Atlétikai Verseny Dániában

A Hit és Sport Alapítvány és a FODISZ támogatásával Dunavecse Gyermekotthon sportolói képviselték Magyarországot a dániai Oroestrandban és Holbaekben megrendezett nemzetközi atlétikai versenyen. 2014. május 19 - 23-a között megrendezett atlétikai versenyen hét gyermekünk vett részt és szerzett egy aranyérmet és kettő bronzérmet.
A sporttalálkozón dán, grönland, lengyel, orosz és magyar nemzet gyermekei mérték össze tudásukat. A sportrendezvény hasznos volt gyemekeink számára, hiszen láthatták és megismerhették más-más nemzet viszonyulását a sporthoz, a sikerhez, netán a kudarchoz.

A vendéglátásért hálásak vagyunk az intézmény vezetőjének: Annette Brandh?j Rubin igazgató asszonynak és a főszervező Jens Bloch urnak

International Athletics Competition in Denmark:
With the support of Faith and Sports Foundation and FODISZ Hungary was represented by athletes of the Children's Home Dunavecse at the international athletic competition organized in Oroestrand and Holbaek, Denmark.
Seven children of ours participated at the athletic competition from 19 to 23 May 2014 earned a gold medal and two bronze medals.
At the sports meeting children of Denmark, Greenland, Poland, Russia and Hungary could measure their knowledge.
The sports events was useful for our children, as seen and get to know different nations attitude to sports, to succeed, even to failure.

We are grateful for the hospitality to the head of the institution: to director Annette Brandh?j Rubin and to the main organizer: Mr. Jens Bloch.

Képek / Pictures: